Bel nu voor een afspraak!
073-785 1649
Bent u in het bezit van een Samsung smartphone die niet meer werkt, of waar een barst op het scherm op zit? Fixzone kan uw smartphone repareren met Samsung reparatie in Den Bosch. Samsung is een populair merk dat diverse soorten smartphones op de markt heeft gebracht. Bij Fixzone kunnen we elk type toestel repareren, of het nu gaat om een Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7 of S7 edge, een Galaxy S6 of een van de andere modellen. Samsung reparatie in Den Bosch bij Fixzone is de goedkoopste in de omgeving, dus bij ons bent u zeker aan het juiste adres. Het maakt voor ons niet uit wat voor soort schade het is, wij maken uw telefoon altijd weer als nieuw. We beschikken over veel ervaring en kunnen voor professionele Samsung reparatie in Den Bosch zorgen. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Waarom Fixzone voor uw Samsung reparatie in Den Bosch?

Als u de Samsung reparatie in Den Bosch door ons laat uitvoeren onderzoeken wij je toestel gratis. Wij brengen geen kosten in rekening voor het vinden van de schade, tenzij dit bovengemiddeld veel tijd gaat kosten. In dat geval brengen we u daarvan op de hoogte. Vaak zal het gaan om schade aan het scherm. Tegenwoordig volstaat het enkel vervangen van glas niet meer en zal een heel nieuw scherm op de smartphone geplaatst moeten worden. Fixzone beschikt over de beste onderdelen en heeft deze altijd op voorraad. Als u ons inschakelt is de Samsung reparatie in Den Bosch snel voltooid. De reparatie zal doorgaans binnen 30 minuten al klaar zijn. U ontvang daar vervolgens ook nog eens 90 dagen garantie op. Na afloop kunt u de offerte aan uw inboedelverzekeraar voorleggen. Mogelijk krijgt u de Samsung reparatie in Den Bosch vergoed.

Wie zijn wij?

Fixzone is een bedrijf dat Samsung reparaties in Den Bosch verzorgt, alsmede reparaties van andere merken smartphones, tablets en laptops, iMacs, standalones, computers en smartwatches. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en staan 6 dagen per week voor u klaar. Onze monteurs zijn ervaren en weten waar ze mee bezig zijn. De Samsung reparatie in Den Bosch zal dus altijd op vakkundige wijze geschieden. Met 15 jaar aan ervaring krijgt u uw toestel praktisch in originele staat weer terug.

Neem gerust eens contact op!

Om verder te informeren naar de Samsung reparatie in Den Bosch kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 073-785 1649, of een bericht sturen door het contactformulier in te vullen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Het is niet nodig om een afspraak te maken voor de reparatie, u kunt gerust langskomen in onze winkel, of uw toestel opsturen.Contact opnemen

Contactgegevens

Fixzone
Hinthamerstraat 79
5211 MG 's-Hertogenbosch

Vrijdag: 10.30 - 18.00
Zaterdag: 10.30 - 17.00
Zondag: op afspraak

Telefoon: 073-785 1649

U kunt uw toestel ook opsturen naar ons!

Na ontvangst herstellen wij uw toestel binnen 6 uur en kunnen wij uw toestel in de meeste gevallen dezelfde dag nog naar u terug sturen!