WIJ ZIJN NU OPEN!
Bel nu voor een afspraak!
073-785 1649

Heeft u een kapotte iPhone en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat snel en goedkoop uw iPhone reparatie in Den Bosch of omgeving kan verzorgen? Dan bent u bij Fixzone helemaal aan het juiste adres. De iPhone, een wereldwijd veel gebruikte smartphone van Apple, is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Voor alle uitvoeringen kan Fixzone iPhone reparatie in Den Bosch uitvoeren. Daarbij maakt het niet uit of u een barst in het scherm heeft als gevolg van het laten vallen van de telefoon of een ander soort schade. Wij hebben veel ervaring met iPhone reparatie te Den Bosch en kunnen uw telefoon altijd op professionele wijze repareren. Wilt u meer weten over iPhone reparatie in Den Bosch door Fixzone? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie.

Waarom Fixzone voor uw iPhone reparatie in Den Bosch?

Fixzone heeft veel ervaring met iPhone reparaties te Den Bosch en reparaties van andere smartphones, tablets en laptops. Wij vervangen iedere dag veel onderdelen en weten daarom altijd precies welk onderdeel van uw smartphone vervangen dient te worden. Smartphones worden steeds fragieler en zullen dus sneller kapot gaan. Vaak zal het gaan om glasschade. Helaas is het nauwelijks nog mogelijk om enkel het glas te vervangen in dat geval, maar zal bij de iPhone reparatie in Den Bosch een compleet nieuw scherm geplaatst moeten worden. Wij voeren dit op professionele wijze voor u uit en zorgen dat uw telefoon weer als nieuw is. Kiezen voor Fixzone betekent:

  • Meer dan 15 jaar ervaring;
  • Binnen 30 min is de iPhone reparatie in Den Bosch uitgevoerd;
  • Professionele werkwijze;
  • Altijd nieuwe OEM onderdelen;
  • Het onderzoek naar defecten is in beginsel gratis;
  • Mogelijkheid om reparatiekosten vergoed te krijgen via een inboedelverzekering;

Over Fixzone

Fixzone is een in Den Bosch gevestigd bedrijf dat smartphones, tablets en laptops repareert. Wij helpen u graag verder met iPhone reparatie in Den Bosch. Daarvoor staan we 6 dagen per week voor u klaar. Wij hebben monteurs in dienst met veel ervaring en kennis van zaken, zodat de iPhone reparatie in Den Bosch altijd op professionele en vakkundige wijze uitgevoerd wordt. Wij repareren praktisch alle merken telefoons, tablets, laptops, maar ook iMacs, standalones, computers en smartwatches. Wij verzorgen niet alleen reparaties, maar kunnen u ook van advies voorzien over het beschermen van uw apparaten.

Neem contact met ons op!

Wilt u Fixzone inschakelen voor iPhone reparatie te Den Bosch of wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan even contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen via 073-785 1649, maar ook een bericht sturen door het contactformulier op de website in te vullen. Vraag ook gerust om een vrijblijvende offerte.

Mededeling: wegens het corona-virus hanteren wij een strikt deurbeleid. Maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel en houdt u a.u.b. 1,5 meter afstand van elkaar.

U kunt bij ons terecht voor de iphone 11 pro max, iphone 11 pro, iphone 11, iphone se 2, iphone xs max, iphone xs, iphone xr, iphone x, iphone 8 plus, iphone 8, iphone 7 plus, iphone 7, iphone 6s plus, iphone 6s, iphone 6 plus, iphone 6, iphone se, iphone 5s, iphone 5c en de iphone 5.

Contact opnemen

U kunt uw toestel ook opsturen naar ons!

Na ontvangst herstellen wij uw toestel binnen 6 uur en kunnen wij uw toestel in de meeste gevallen dezelfde dag nog naar u terug sturen!